All stars seizoen 3

All Stars is de titel van een Nederlandse televisie komedie-dramaserie die van 1999 tot aan 2001 door de VARA en M&B FILM3 BV werd geproduceerd. De serie werd gemaakt naar aanleiding van de film All Stars uit 1997 van Jean van de Velde. De serie werd gedeeltelijk ook geregisseerd door Van de Velde.

Geschiedenis van All Stars

All stars seizoen 1 All stars seizoen 2 All stars seizoen 3

Latest
Most Viewed
Most Commented
All Stars – Nieuwe Ballen | S03E01

De Brabantse rijschoolleraar Berrie van Nemo valt een dagje in, om vervolgens nooit meer weg te gaan. Dat voetbal en golf niet samengaan wordt pijnlijk duidelijk wanneer een nieuwe golfclub zich wil vestigen naast de velden van Swift Boys 8.

All Stars – Lang leve de Lustrumloterij | S03E02

De Swift Boys bestaan 75 jaar en dat moet gevierd worden met een lustrumfeest. Het plan van Johnny en Nemo om in één klap binnen te zijn door een lustrumloterij te organiseren pakt anders uit dan verwacht. Mark en Roos zitten wederom in een relationele crisis; samen uit is leuk, maar waarheen?

All Stars – De Breakfast Club | S03E03

Mark wordt ontslagen en begint met hulp van Roos zijn eigen bedrijf: een ontbijtservice. Het is echter moeilijk om aan goed personeel te komen. Mark stelt alles in het werk om Nadja in dienst te nemen, maar wil zijn vrienden Johnny en Nemo ook niet teleurstellen. Al snel blijkt Mark heel verkeerde keuzen te hebben …Read more »

All Stars – Romek Spandau | S03E04

Roem en rijkdom lonken wanneer de Duitse filmproducent Romek Spandau binnenvalt bij de Swift Boys. Mark, Johnny, Berrie en Peter blijken ideaal voor zijn nieuwste productie. Als Berrie zich eindelijk herinnert van welke films hij de naam Romek Spandau kent en Nadja ook mee blijkt te doen, zijn de jongens niet meer te stoppen.

All Stars – Oud zaad | S03E05

Willem is terug! En wel in het benevelde geheugen van Nemo. De jongens worden namelijk onder de douche opgeschrikt door twee Amerikaanse gangsters die op zoek zijn naar Willem, die nog wat ‘zakelijke’ afspraken had lopen bij deze heren: de export van Hollandse hash. Willem wilde een grote slag slaan. Nemo was zijn bondgenoot en …Read more »

All Stars – GRLPWR! | S03E06

Bram wordt trainer van het nieuwe damesteam van Swift. Als hij op de eerste trainingsdag is verhinderd, neemt Mark de les maar al te graag van hem over. Eenmaal aangekomen bij de club treft hij daar Berrie, die ook blijkt te zijn gebeld door Bram. Er ontstaat een verbeten strijd tussen de twee trainers.

All Stars – Peter is mijn ideaal | S03E07

Wat iedereen voor onmogelijk hield gebeurt: een bloedmooie vrouw wordt verliefd op Peter en probeert hem te verleiden. Peter op zijn beurt verkeert in dubio, trouw blijven aan zijn vrouw of een wild avontuur met deze schone. Voordat Nemo kan afrijden, moet hij eerst zijn theorie halen. Johnny en Berrie staan hem bij in dit …Read more »

All Stars – Shampoo voor een proefkonijn | S03E08

Het luie leventje van Nemo wordt wreed verstoord als hij door de sociale dienst gedwongen wordt werk te zoeken. Met de hulp van de jongens vindt hij de ideale baan: medisch proefkonijn. Een ruzie tussen Mark en Roos loopt zo hoog op dat Mark besluit te vertrekken. Een slaapplaats vinden is lastiger dan gedacht. Uiteindelijk …Read more »

All Stars – Goddelijke gemeenschap | S03E09

De jongens komen weer eens een man te kort voor het voetballen. Als Hero wordt gebeld, blijkt deze te zijn toegetreden tot de ‘Goddelijke Gemeenschap Van De Nieuwe Boeddha’ en geen contact met de buitenwereld te mogen hebben. Onze jongens weten wat ze te doen staat en vormen een reddingsteam om Hero te bevrijden uit …Read more »

All Stars – Big Soccer | S03E10

Bram is eindelijk verliefd. Zijn ploeggenoten staan erop om zijn nieuwe vriend te ontmoeten. Ze willen kijken of hij wel goed genoeg is voor hun Bram. Hij blijkt erg goed te zijn. Misschien wel iets té goed.

All Stars – Blinde homo! | S03E011

Hoe slechter het voetbal, hoe slechter de scheidsrechters, hoe heftiger de protesten. De KNVB heeft schoon genoeg van het gescheld op scheidsrechters en besluit op geheel eigen wijze het achtste elftal van Swift Boys te straffen voor hun wangedrag. De scheidsrechter voor de eerstvolgende wedstrijd zorgt voor chaos, misverstanden en onthutsende onthullingen

All Stars – De langste adem | S03E12

Om te bewijzen dat zij ook sportief hun mannetje kunnen staan, besluiten Roos, Maartje en Henri mee te doen aan de marathon van Rotterdam. De Swift Boys besluiten de dames te steunen, maar hebben intussen een heel ander plan. Nadja en Paul wedden op de uitslag van de marathon. Wat begint als een aardigheidje ontaardt …Read more »

All Stars – Samen is niet alleen | S03E13

De grote dag is dan toch eindelijk aangebroken: Bram gaat trouwen. Henri is de gelukkige bruidegom. De jongens besluiten iets speciaals te doen voor dit homohuwelijk. Voor één keer laten ze zich van hun vrouwelijke kant zien. Het belooft een huwelijksfeest te worden om nooit te vergeten.