Alle video's

Latest
Most Viewed
Most Commented
Top 10 domste uitvindingen ooit

Een top 10 lijst van de domste uitvindingen ooit. 10. ShiriShiri is a Japanese mechanical butt that exhibits emotion in response to human touch. Made from skin-like silicone, it will tense up in fear if hit, and shiver – seemingly in pleasure – if stroked. Internal microphones help Shiri determine how it’s being touched, for …Read more »

Nertsen worden zo in gaskisten gesmeten

Animal Rights heeft vorige week undercoverbeelden gemaakt van het vergassen van nertsen op bontfokkerij Rios Mink in Rosmalen. Activisten zaten verscholen achter de schutting van de fokkerij en keken door een gat in de omheining. Zij filmden hoe op brute wijze nertsen in de gaskist gesmeten werden.

Loeki de Leeuw

een compilatie van 150 video’s van Loeki de leeuw

Beer doodt hert in woonwijk LET OP SCHOKKEND!!

Let op Schokkend beer doodt hert in een wonwijk

Seven Person Boat Crash

Deze boot Crasht met zeven personen erin.

Man valt flauw bij een parachute sprong op 3000 meter hoogte.

Deze man kan van geluk spreken hij viel flauw op 3000 meter hoogte  maar overleeft het. dankzij degene die hem begeleid met zijn sprong.

All Stars – Nieuwe Ballen | S03E01

De Brabantse rijschoolleraar Berrie van Nemo valt een dagje in, om vervolgens nooit meer weg te gaan. Dat voetbal en golf niet samengaan wordt pijnlijk duidelijk wanneer een nieuwe golfclub zich wil vestigen naast de velden van Swift Boys 8.

All Stars – Lang leve de Lustrumloterij | S03E02

De Swift Boys bestaan 75 jaar en dat moet gevierd worden met een lustrumfeest. Het plan van Johnny en Nemo om in één klap binnen te zijn door een lustrumloterij te organiseren pakt anders uit dan verwacht. Mark en Roos zitten wederom in een relationele crisis; samen uit is leuk, maar waarheen?

All Stars – De Breakfast Club | S03E03

Mark wordt ontslagen en begint met hulp van Roos zijn eigen bedrijf: een ontbijtservice. Het is echter moeilijk om aan goed personeel te komen. Mark stelt alles in het werk om Nadja in dienst te nemen, maar wil zijn vrienden Johnny en Nemo ook niet teleurstellen. Al snel blijkt Mark heel verkeerde keuzen te hebben …Read more »

All Stars – Romek Spandau | S03E04

Roem en rijkdom lonken wanneer de Duitse filmproducent Romek Spandau binnenvalt bij de Swift Boys. Mark, Johnny, Berrie en Peter blijken ideaal voor zijn nieuwste productie. Als Berrie zich eindelijk herinnert van welke films hij de naam Romek Spandau kent en Nadja ook mee blijkt te doen, zijn de jongens niet meer te stoppen.

All Stars – Oud zaad | S03E05

Willem is terug! En wel in het benevelde geheugen van Nemo. De jongens worden namelijk onder de douche opgeschrikt door twee Amerikaanse gangsters die op zoek zijn naar Willem, die nog wat ‘zakelijke’ afspraken had lopen bij deze heren: de export van Hollandse hash. Willem wilde een grote slag slaan. Nemo was zijn bondgenoot en …Read more »

All Stars – GRLPWR! | S03E06

Bram wordt trainer van het nieuwe damesteam van Swift. Als hij op de eerste trainingsdag is verhinderd, neemt Mark de les maar al te graag van hem over. Eenmaal aangekomen bij de club treft hij daar Berrie, die ook blijkt te zijn gebeld door Bram. Er ontstaat een verbeten strijd tussen de twee trainers.

All Stars – Peter is mijn ideaal | S03E07

Wat iedereen voor onmogelijk hield gebeurt: een bloedmooie vrouw wordt verliefd op Peter en probeert hem te verleiden. Peter op zijn beurt verkeert in dubio, trouw blijven aan zijn vrouw of een wild avontuur met deze schone. Voordat Nemo kan afrijden, moet hij eerst zijn theorie halen. Johnny en Berrie staan hem bij in dit …Read more »