Voetbal.vrouwen || Seizoen 1 || Aflevering 8/10 || De aanbieding

Posted by on in Tv series

Details

I do NOT own the rights of this video, all the rights go to RTL!

Solange is de gelukkigste vrouw van de wereld nu ze herenigd is met haar hondje Dushi. Ze schreeuwt haar geluk van de daken in alle bladen. Italo lacht groen en nog groener als blijkt dat Dushi een reclamecampagne in de wacht heeft gesleept. Melanies dag kan niet stuk. Jeffrey heeft immers het aanbod gekregen om twee seizoenen in Bahrein te gaan voetballen voor een gigasalaris. Renske en Danny hebben hun huwelijk aan een televisiezender verkocht om zijn gokschulden te betalen. Hun vrijgezellenavond verloopt totaal anders dan ze beiden hadden kunnen voorzien.

Arjan is niet van plan om aan de chantage toe te geven, ook al dreigen zijn foto’s als travestiet in de pers te belanden.

LEZEN:

Vergeet alsjeblieft niet te abonneren en een duimpje omhoog te geven om meer Voetbalvrouwen afleveringen direct te ontvangen in je sub-box en om deze video te promoten, heel veel plezier bij het kijken!

EXTRA:

Nogmaals, vergeet niet te abonneren, duimpje omhoog te geven en een reactie te plaatsen met wat jij van deze serie vindt!

­­­_

I must state that in NO way, shape or form am I intending to infringe rights of the copyright holder. Content used is strictly for viewing purposes and to entertain. All under the Fair Use law.

“Copyright Disclaimer Under Section 107 of the Copyright Act 1976, allowance is made for “fair use” for purposes such as criticism, comment, news reporting, teaching, scholarship, and research. Fair use is a use permitted by copyright statute that might otherwise be infringing. Non-profit, educational or personal use tips the balance in favor of fair use.”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.