Voetbal.vrouwen || Seizoen 1 || Aflevering 6/10 || Zo vader, zo zoon

Posted by on in Tv series

Details

I do not own the rights of this video, all the rights go to RTL!

Renske voelt zich nutteloos sinds ze ontslagen is in het opvangtehuis voor mentaal gehandicapten. Danny probeert haar op te beuren, maar zijn verwennerijen maken geen indruk. Solange heeft het ook niet onder de markt. Haar schoonmoeder Giselle is immers ingetrokken om voor Italo te zorgen en ze grijpt elke kans om Solange duidelijk te maken dat ze geen goede voetbalvrouw is.

Jeffrey is een avontuurtje begonnen met Rowena, het vriendinnetje van zijn zestienjarige zoon Dylan. Melanie gaat uit haar dak wanneer ze de twee betrapt en ze neemt revanche met Dylan. Jamie doet een opzienbarende bekentenis tegenover Liz.

LEZEN:

Vergeet alsjeblieft niet te abonneren en een duimpje omhoog te geven om meer Voetbalvrouwen afleveringen direct te ontvangen in je sub-box en om deze video te promoten, heel veel plezier bij het kijken!

EXTRA:

Nogmaals, vergeet niet te abonneren, duimpje omhoog te geven en een reactie te plaatsen met wat jij van deze serie vindt!

________________________________________­­­­_________________________________

I must state that in NO way, shape or form am I intending to infringe rights of the copyright holder. Content used is strictly for viewing purposes and to entertain. All under the Fair Use law.

“Copyright Disclaimer Under Section 107 of the Copyright Act 1976, allowance is made for “fair use” for purposes such as criticism, comment, news reporting, teaching, scholarship, and research. Fair use is a use permitted by copyright statute that might otherwise be infringing. Non-profit, educational or personal use tips the balance in favor of fair use.”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.