Voetbal.vrouwen || Seizoen 1 || Aflevering 3/10 || Les in nederigheid

Posted by on in Tv series

Details

I do NOT own the rights of this video, all the rights go to RTL!

Renske probeert haar leven weer op te pikken nadat ze is ontsnapt aan een bomaanslag. Tot haar grote verrassing en ergernis komt haar hele doen en laten meteen in de krant.

Melanie ergert zich blauw aan de hechte band die Jeffrey met zijn ex-vrouw Natasja heeft, zelfs nu zij borstkanker blijkt te hebben. Melanie is er als de dood voor dat de ziekte hen dichter bij elkaar zal brengen en ze probeert op slinkse wijze Jeffreys tijd in te vullen. Liz grijpt elke kans om haar echtgenoot te verleiden, maar Arjan toont meer interesse in de opstelling van Heros. Solange komt onder bizarre omstandigheden haar ouders in de stad tegen. Liz leert op de manege Rosanne kennen, een lesbienne die tijdens de eerste les al laat merken dat ze Liz meer dan leuk vindt.

LEZEN:

Vergeet alsjeblieft niet te abonneren en een duimpje omhoog te geven om meer Voetbalvrouwen afleveringen direct te ontvangen in je sub-box en om deze video te promoten, heel veel plezier bij het kijken!

EXTRA:

Nogmaals, vergeet niet te abonneren, duimpje omhoog te geven en een reactie te plaatsen met wat jij van deze serie vindt!

________________________________________­­­_________________________________

I must state that in NO way, shape or form am I intending to infringe rights of the copyright holder. Content used is strictly for viewing purposes and to entertain. All under the Fair Use law.

“Copyright Disclaimer Under Section 107 of the Copyright Act 1976, allowance is made for “fair use” for purposes such as criticism, comment, news reporting, teaching, scholarship, and research. Fair use is a use permitted by copyright statute that might otherwise be infringing. Non-profit, educational or personal use tips the balance in favor of fair use.”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.